Intias

Intias

Detective voor bedrijven

Als bedrijf kan je te maken krijgen met fraude, bedrijfsdiefstal, spionage of ziekteverzuim. Een doordacht onderzoek kan duidelijkheid brengen op de hele zaak en cruciale elementen aan het licht brengen. Intias staat bedrijven bij wanneer ze te kampen hebben met bepaalde problematieken die de werking van het bedrijf ondermijnen.

Vrijblijvend inleidend gesprek

Vrijblijvend inleidend gesprek

In eerste instantie zal er altijd een inleidend gesprek plaatsvinden, volledig vrijblijvend. Voor de start van een onderzoek wordt er steeds een voorafgaande, schriftelijke overeenkomst gemaakt, conform de wet van 19 juli 1991 die de regeling voorziet voor het uitoefenen van het beroep van privé-detective.

Conform de wetgeving

Conform de wetgeving

De gebruikte middelen en methoden voldoen altijd aan de wettelijke regelgeving. De overtuigingsstukken die tijdens de opdracht worden verzameld, zijn juridisch correct en kunnen als ondersteuning dienen voor een eventuele rechtszaak. Aan het einde van de opdracht wordt er een eindrapport opgemaakt met een gedetailleerde beschrijving van de verrichtte activiteiten en de overtuigingsstukken die in het kader van de opdracht werden verzameld. Indien gewenst, wordt er tijdens de opdracht een tussentijds rapport opgemaakt.

Uitgebreid onderzoek